Grus Örnsköldsvik

Angsta Skog & Grus förstår vi vikten av högkvalitativt grus för ditt bygg- eller anläggningsprojekt. Vårt utbud av grusprodukter är noggrant utvalt för att passa en mängd olika användningsområden – från trädgårdar och uppfarter till större byggprojekt.
Med lång erfarenhet och djup kunskap om materialens egenskaper erbjuder vi dig inte bara grusprodukter av högsta kvalitet, men också vägledning för att hitta rätt grus och produkt för just ditt behov.

Upptäck vårt breda utbud av grus

Varje projekt är unikt, och därför har vi på Angsta Skog & Grus ett brett sortiment av grusprodukter designade för att möta olika behov.
Oavsett om det gäller dränering, stabil grund för din uppfart eller dekorativa syften i din trädgård, har vi det rätta materialet för dig.
Vi erbjuder allt från makadam för starka fundament till vackert dekorationsgrus som förskönar din utomhusmiljö.

Stenmjöl
0-4

Används till plattsättning, samt ytlager på gångar, fotbollsplaner, ridbanor mm. Packar sig och ger en hård yta. Används också till kringfyllnad för skydd runt rör och ledningar.

Slitlager
0-16

Krossat blandat grus alt. berg som används som slitlager överst på grusvägar samt garageuppfarter. Packar sig och ger en hård yta. Benämns även väggrus.

Bärlager
0-32

Krossat blandat grus alt. berg som används som bärlager vid vägbyggnad samt förbättring av skogsvägar.

Förstärkningsmaterial
0-90

Krossat bergmaterial som används som förstärkningslager vid uppbyggnad av husgrunder, vägkroppar mm. Mycket bra bärighet.

Makadam
4-8

Krossad småsten som används i första hand som halkbekämpning till lågtrafikerade vägar och infarter. Används även som ytlager till grusgångar i trädgårdar samt kyrkogårdar.

Makadam
8-16

Krossad småsten som används i första hand till dränering men används även att gjuta på, under betongplatta. Kan även läggas på infarter och gångar. Nackdelen är dock att det blir svårt med snöskottningen eftersom den inte fryser ihop.

Makadam
16-32 ljust

Krossad sten som används till att gjuta på under betongplatta. Även till dränering i bl.a. trekammarbrunnar. Kan även användas för dekoration.

Makadam
16-32 mörkt

Krossad sten som används till att gjuta på under betongplatta. Även till dränering i bl.a. trekammarbrunnar. Kan även användas för dekoration.

Krossad sten
50-200

Används för att klä slänter och dikeskanter.

Natursten
för dekoration

Används för dekoration i trädgård och slänter.

Leverans av grus till större projekt

Angsta Skog & Grus är inte bara en leverantör av högkvalitativa grus- och skogsprodukter; vi är också en pålitlig partner för större infrastrukturprojekt.

Vårt engagemang för kvalitet och effektivitet har lett oss till framstående projekt, som tex att vi bistod PEAB med utrymme för deras mobila asfaltfabrik när Örnsköldsviks flygplats fick ny ytbeläggning. Vi har även bidragit till återuppbyggnad av Landsjövägen tillsammans med Svevia.

Dessa projekt illustrerar vår kapacitet att hantera omfattande uppdrag och leverera med precision, vilket stärker vår position som en ledande aktör inom branschen. Genom våra leveranser av grus bidrar vi inte bara till lokala utvecklingsprojekt utan också till att främja hållbarhet genom korta transporter.

Vi är certifierade och uppfyller standarden SS-EN 13242+A1:2007 

Certifikatet lämnas ut på begäran.

Kontakta oss för hjälp med grus

För att säkerställa att du får den bästa möjliga servicen och supporten från Angsta Skog & Grus, tveka inte att kontakta oss.

Vi finns är här för att vägleda dig genom vårt omfattande utbud av grusprodukter, hjälpa till med ditt urval och svara på alla dina frågor.

Oavsett om ditt projekt är stort eller litet, privat eller för företag, är vi engagerade i att leverera lösningar som uppfyller dina behov.

Kontakta oss idag för personlig service och expertis som gör skillnad.

|   Om oss

|   Kontakt

076-777 94 65    Anders Sandin

076-777 98 44    Katarina Sandin

|   Hitta hit

|   Följ oss